Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Chris, mama van 2 geweldige dochters, dog- en catmama en partner van Paul, mijn rots in de branding.

Verbinder, enthousiasteling, mens- en dierenvriend.

Na mijn studies rolde ik in 1990 als het ware de bankwereld in. Mijn mama runde als zelfstandige een klein bankagentschap en bijna organisch blende ik in als jongvolwassene, popelend om te starten met mijn loopbaan.

De bankwereld, met al zijn uitdagingen zorgde voor een ideale fundering om te groeien, niet alleen voor het bedrijf maar ook als persoon, als zaakvoerder, als betrokken leider, als coach voor mijn personeel, als bezieler van dit kleine eilandje. Het waren erg dynamische en zelfs avontuurlijke jaren.

In 2018 draaide de wind. Strengere wetgeving, compliance, management wissel aan het hoofd van de bank … de mentaliteitsverandering , meer… meer… meer… .

Mijn ziel had het hard te verduren. The Why in mijn work-life was ver te zoeken.

Tegelijkertijd werd ook mijn privéleven sterk beproefd. Als mantelzorger van mijn ouders kwamen spanning en verdriet op mijn pad. De vele nachten zorgden voor een uitputtingsslag.

Enige tijd later brak mijn veerkracht. Alle verhalen stopten en maakten plaats voor een ingrijpend proces van herstel, vallen en terug opstaan.

Ik kan, ondanks de zware tijd, zeggen dat een burn-out het beste was wat mij kon gebeuren.

De vertraging die ik onderging, het ontdekken van de natuur rondom mij, het stilstaan bij de kleine gelukjes… Mooie levenslessen, zomaar op een gouden schoteltje.

Niet meer snel snel, van hier naar daar, maar met volle aandacht kijken naar mijn omgeving en de mens die je daarin ontmoet.

Wat je aandacht geeft, groeit…

Ik voel dat daar mijn passie ligt. Namelijk, op zoek gaan naar de innerlijke kracht van de mens en die versterken.

Vanuit die gedachte ging ik op zoek naar meer van dit gevoel.

‘Hoe kan ik het welbevinden en optimaal functioneren van de mens gericht bevorderen?’ was mijn dringende vraag.

Het antwoord vind ik op mijn pad van zelfontwikkeling en studie. Levenslang leren en mezelf stretchen naar nieuwe inzichten is voor mij de slagroom op de taart. 

Zo ben ik ondertussen gecertificeerd in loopbaanbegeleiding, Talenten (Luk Dewulf), oplossingsgericht coachen, perfectionisme en stress- & Burn-out.
Ik heb affiniteit met ASS (Autisme Spectrum Syndroom).