Coaching

Wat mag je van mij verwachten?

Ik benoem mezelf graag als ’omwentelcoach’.

Omwentelen staat voor roeren, rondbewegen, omdraaien, omkeren …

Dat is zoveel als jezelf steeds in een andere context plaatsen tot er terug een opening komt naar een andere toekomst.

Mijn lange ervaring uit de bedrijfswereld, als zelfstandige, als manager en expert klantenadviseur kleurt mijn aanpak als coach. Deze is zowel resultaatsgericht als empathisch. Ik motiveer je om in de actie te stappen. Ik werk graag met oefeningen en tools om jou te laten nadenken. Ik ben deskundig, respectvol en betrokken.

Mijn zachte IK is erg intuïtief. Ik stel diepgaande vragen die je aanzetten tot reflectie over wat jou onderliggend drijft of in de weg zit. Carefrontation ga ik niet uit de weg. Dit alles op een directe maar zachte manier, op jouw tempo. Mijn doel is om jouw balans zoveel mogelijk te herstellen of te verhogen zodat je levensgeluk vergroot.

Als leergierige kennisspons vind ik het belangrijk om goed opgeleid te zijn. Ik volg daarom regelmatig bijscholing.

Loopbaancoaching

Een groot deel van je tijd breng je door op je werk. Wanneer je een starter bent kan het werk je nog uitdagen, maar wat als je wat langer in het vak zit?

Voel je je nog uitgedaagd? Wil je hogerop komen?
Of wil je liever iets anders?

Oplossingsgerichte coaching

Via oplossingsgerichte coaching (lifecoaching) kan je bij mij terecht met om het even welke probleem, maar evengoed met elke wens tot verandering. Voor de ene gaat dat over ‘succesvol zijn’, voor de andere over goede relaties hebben, voor weer een ander over gezondheid, zingeving, jezelf kunnen zijn of gelukkig zijn.

Mijn praktijkruimte